تکنیک عصاره گیری گیاهی

عصاره‌های گیاهان دارویی

 

به دلیل استفاده روز افزون از فرآورده های طبیعی، مصرف انواع عصاره ها و اسانس های بدست آمده از  گیاهان دارویی، امروزه بسیار حائز اهمیت است. تـأکـید سـازمـان بـهـداشـت جهانـی بر جایگزینــی تدریجـی مواد مؤثـره طبیعی به جای مواد مؤثره شیمیایـی در صنایع غذایی، بـهداشتی ـ آرایشی و بویژه دارویی موجب شده تا کشورهای گوناگون به سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی برای تولیـد مـحصولات صنعتی با پایـه طبیعـی اهـتمام ورزند. گیاهـان، مـنابـع غنـی و متنوعـی از رنگ‌های خوراکی، آنتی‌اکسیدان‌ها، طعم‌دهنده‌ها، مواد معطر و عصاره‌ها بوده و می‌توانند تأمین کننده نیازهای صنایع دارویی و شیمیایی باشند. مرکز تحقیقات علوم پایه پزشکی بافت و ژن پاسارگاد (هیستوژنوتک) این بخش را با هدف تـجاری سـازی یافتـه های پـژوهشـی و تـولید انـواع عـصاره ها و مـواد مـوثـره گیاهــی آغاز کرده است.

 

بستن