مشاوره رایگان طرح های پژوهشی و پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری

 در تمامی زمینه های علوم پزشکی و علوم پایه پزشکی

در این نوع مشاوره متخصصان علوم پزشکی و علوم پایه پزشکی با تکیه بر تجربیات چندین ساله خود راهکارهایی علمی و کاربردی را به شما ارائه می دهند تا بتوانید هر چه بهتر مشکلات خود را حل کنید.

شاید برای شما هم پیش آمده است که جواب سوالات علمی خود را در میان انبوه اطلاعات منابع مختلف اعم از کتاب و اینترنت و پرسش از افراد مختلف پیدا نکرده باشید، که باید تکراری بودن وکامل نبودن اطلاعات در منابع فارسی را نیز به آن افزود. به ویژه اینکه بعضی از اطلاعات فقط با تجربه و مقایسه تجربی به دست می آید و شاید در منابع اطلاعاتی درج نشده باشند. به علاوه اینکه جواب بعضی از سوالات، نیاز به اشراف کامل به چند رشته مختلف دارد  که یک موتور جستجو قاعدتا نمیتواند یه جواب را از بین چند منبع مختلف همزمان به شما تحویل دهد. گرفتن مشاوره علمی از متخصصین در این موارد در این موارد می تواند بسیار کمک کننده باشد. افرادی که قبلا مسیرهای علمی را بارها طی کرده اند و علم را هم به صورت تجربی و هم آکادمیک می دانند.

تا حالا این سوال براتون پیش اومده چرا با اینکه دوره دکترا یا کارشناسی ارشد باید در مدت ۴ سال یا دو سال تمام شود، برخی از دانشجوها بسیار طولانی و طاقت فرسا این مراحل را طی می کنند. به طوری که افرادی که با انگیزه بسیار بالا وارد رشته های مختلف دانشگاهی می شوند بدون هیچ انگیزه ای تنها به دنبال اتمام دوره با هر کیفیتی هستند.  

اگر مشاورین متبحر در هر بخش از تحصیل چه در بخش آموزش و چه در بخش پژوهش و مهارت آموزی همواره در کنار شما و همراه شما باشند، می توانند علاوه بر کاهش زمان و هزینه دانشجو در دوران تحصیل، قدرت تفکر و ابتکار و خلاقیت و نیز انرژی و انگیزه کافی جهت استفاده از آموخته های خود را در دوره های بعدی از جمله مشاغلی که در آن بکار گرفته می شوند را برای شما به ارمغان بیاورند.

هیستوژنوتک با داشتن کادر مجرب و باتجربه بیش از یک دهه در زمینه مشاوره های علمی و پژوهشی افتخار همراهی و کمک به دانشجویان را در سراسر ایران دارد.

۳۴ دیدگاه

  1. سلام. ببخشید من بیان یک سری پروتئین هارو میخوام بررسی کنم. میدونم میتونم هم به روش ایمونوهسیتوشیمی این کار رو انجام بدم هم وسترن بلات. ولی نمیدونم تفاوت و مزیت این تکنیک ها چی هست و بهتره از کدوم استفاده کنم؟

    1. استفاده از هر یک از تکنیک های فوق به نوع بافت، نوع مارکر پروتئینی، رشته تحصیلی و هدف از پژوهش بستگی دارد. به طور مثال اگر مارکر مورد نظر جزو فاکتورهای التهابی باشد پیشنهاد ما وسترن بلات است و یا اگر پروتئین مورد نظر ترشحی نبودی و درون سلولی است پیشنهاد ایمونو هیستوشیمی است. اگر فیلد پژوهش حوزه بیوشیمی باشد بسته به نوع ماکر پیشنهاد می تواند وسترن بلات باشد.
      برای دریافت اطلاعات کامل و دقیق تر لازم است با مشاورین تلفنی مرکز ارتباط برقرار شود.

  2. با سلام.
    میخواستم بدونم در شرکت شما امکان بررسی پیری سلولی با استفاده از تکنیک بتاگالاکتوزیداز وجود داره؟

    1. سلام وقت بخیر. بله، در هیستوژنوتک به منزله القای مدل پیری از روش های متعدد استرس زا، از جمله تابش پرتو و یا ترکیبات مختلف استفاده می گردد که منجر به ایجاد سیگنال های داخلی یا خارجی روند پیری می شود. به طور مثال در القای پیری سلولی می تواند از D-galactose برای انواع سلول های غیر سرطانی مانند آستروسیت ها ، سلول های اپیتلیوم عدسی و… استفاده نمود که در این رده های سلولی، غلظت مطلوب برای القای استرس پیری به ترتیب ۵۵ میلی مولار و ۱۲۵ میلی مولار از D-galactose است. پس از القای مدل و روند درمان با اندازه گیری سطح فعالیت آنزیم بتا-گالاکتوزیداز (SA-β-gal) می توان میزان پیری را بررسی نمود.

  3. سلام وقتتون به خیر برای رنگ آمیزی حیاتی لیزوزوم و هسته به صورت فلورسنس چه رنگ هایی هست و همینطور برای رنگ آمیزی اندوپلاسمی ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما
      برای رنگ آمیزی لیزوزوم به دلیل وجود خاصیت اسیدی از رنگ های قرمز خنثی (Neutral red) قبل از مراحل فیکس سلول می توان استفاده نمود پس از آن از آنتی بادی های اختصاصی برای این اندامک مانند LAMP1 می توان استفاده نمود همچنین رنگ هایی مانند نیل رد به قطرات چربی متصل می شوند و تمام چربی های غشایی مانند دیواره شبکه آندوپلاسمی را به خوبی رنگ می کند.علاوه بر این از رنگ فلورسنت LysoTracker و ERTracker برای رنگ آمیزی های به ترتیب لیزوزوم و شبکه آندوپلاسمی می توان استفاده نمود.

  4. سلام وقت بخیر
    لطفا
    هزینه ترنسفکشن سازه بیانی، بررسی بیان ژن مورد نظر و مدت زمان انجام این پروسه رو بفرمایید

    1. با عرض سلام
      تمام موارد مطرح شده قابل انجام می باشد. پروسه طراحی و ساخت یک سازه بیانی شامل مراحل مختلف می باشد و از نظر سرعت و زمان پیشرفت هر مرحله متناسب با مواد و ترکیبات موجود برآورد خواهد شد. برای اطلاع دقیق از زمان اجرای پروژه پیشنهاد می شود با شماره ثابت شرکت ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۱ داخلی ۱۷ و یا ۱۸ تماس گرفته و جزئیات مربوط به آن را از طریق مشاورین پیگیری نمایید.

    1. بله موجود هست. جهت اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۷۶ تماس حاصل فرمایید.

  5. سلام و عرض ادب
    آیا نانوذرات اسانس پایدار توسط گروه شما قابل تولید است؟
    اگر بله هزینه را می فرمایید؟

    1. با سلام و احترام
      لطفا نوع نانوذره ای که می خواهید با اسانس تولید کنید را ذکر فرمایید
      و یا برای اطلاع بیشتر با شماره ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۸ داخلی ۱۲ تماس حاصل فرمایید

  6. درود
    بسیار ممنونم بابت توضیحات کاملتون در هر بخش و عرض خسته نباشید
    میخواستم بدونم برای استخراج عصاره قارچ های دارویی ( حساس به دمای بالا ) حاوی آلکالوید های فعال و پلی ساکارید ها کدام نوع عصاره و کدام یک از روش های عصاره گیری رو توصیه میکنید ؟

    1. با سلام و احترام
      باید از روش هایی استفاده کنید که حرارت در اون استفاده نمیشه. از این روش های میشه به ماسراسیون اشاره کرد، آلکالوئیدها و پلی ساکارید هارو هم میتونید با هیدروالکل به عنوان حلال جدا کنید

  7. عرض سلام و احترام. آیا میکروسکوپ الکترونی TEM برای تصویر برداری جهت بررسی نمونه بافت بدن ماهیان در شرکت موجود میباشد؟ باتشکر .

  8. با سلام
    هزینه ۵ نمونه سیمن فریز شده برای تعیین غلظت H2O2 و پتانسیل غشای میتوکندری را جداگانه لطف میفرمایید؟ با تشکر

    1. سلام
      لطفا با شماره های مرکز تماس بگیرید
      ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۷۶ – ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۱ – ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۳
      داخلی ۱۷

  9. با سلام و وقت بخیر
    ببخشید
    مقالات رفرنس مربوط به توالی پرایمر های من ناخواسته حذف شده و از طریق سایت NCBI نتوانستم مقالات پیدا کنم
    الان فقط توالی پرایمرها را دارم چگونه مقالات که از داخل آنها پرایمرهایم را استخراج کردم پیدا کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. سلام وقت بخیر
      برای طراحی پرایمر توصیه می شود از توالی های موجود در مقالات استفاده نشود و در صورت استفاده از توالی مقالات حتما با استفاده از نرم افزارهای موجود کاملا کیفیت آن کنترل شود. اگر توالی پرایمر را دارید با سرچ خود سکانس می توانید به مقاله مورد نظر دست پیدا کنید. از طرفی در مقالات ارائه رفرنس برای پرایمر لازم نمی باشد و اگر به هر دلیلی به رفرنس مورد نظر دست نیافتید در چاپ مقاله به مشکل نخواهید خورد.

  10. با سلام و وقت بخیر
    آیا میشه به منظور تاثیر پذیری بیشتر به وسیله دستگاه اولتراسونیک هموژنایزر از عصاره گیاهان نانوامولسیون تولید کرد ؟

    1. با سلام و احترام
      نانوامولسیون ها حداقل دارای دو فاز آبی و روغنی می باشد. اغلب برای تولید امولسیون های گیاهی از فاز روغنی گیاه یعنی اسانس بهره برده می شود.
      دستگاه اولتراسونیک به منظور استخراج کارآمد می باشد اما برای تولید نانوامولسیون از عصاره های گیاهی که شامل فاز آبی می باشد نیاز به فرآیندهای دیگری می باشد.

  11. سلام من میخواهم روی اثرات آنتی آلزایمری دو گیاه کار کنم. و میخواستم ببینم عصاره رو نانوامولوسیون کرد تاثیرش بیشتر میشه از هیدروالکلی؟
    در ضمن میخواستم مشاوره حضوری داشته باشم چطور رزرو کنم ؟

    1. با سلام و احترام
      هیدروالکل ها به عنوان حلال برای استخراج عصاره شناخته می شود برای تولید امولسیون های گیاهی از فاز روغنی گیاه یعنی اسانس بهره برده می شود.
      در حالیکه نانوامولسیون ترکیب کردن فاز روغن و آب هست که جدا از بحث استخراج عصاره می باشد.
      برای مشاوره حضوری با تلفن های مرکز تماس بگیرید تا وقت مشاوره حضوری بهتون داده بشود.
      ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۷۶ – ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۱ – ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۳
      داخلی ۱۷ یا ۱۸

    1. با سلام
      بله می توانیم براتون عصاره گیری انجام بدهیم، جهت بررسی حجم درخواستی و دریافت پیش فاکتور با تلفن های مرکز تماس بگیرید
      ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۷۶ – ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۱ – ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۳
      داخلی ۱۷ و ۱۸

  12. سلام خسته نباشید
    آیا امکان استخراج اگزوزوم های گیاهی از گیاه چای سبز یا سایر گیاهان دارویی توسط مرکز شما وجود داره؟ تاثیر اگزوزوم ها از عصاره هیدروالکلی بیشتر هست؟
    اطلاع دارید این نوع اگزوزوم ها در مطالعات مربوط به نمونه های بیولوژیک مثل نمونه سیمن و اسپرم قابل استفاده هست یا خیر؟

    1. با سلام
      بله در واحد نانوبیوتکنولوژی هیستوژنوتک امکان استخراج اگزوزوم از گیاهان دارویی وجود دارد
      غالبا اثر عصاره ها خیلی بیشتر از اگزوزومه
      اما به دلیل سایز نانوذره در اگزوزوم، کارایی آن در مطالعه سلولی و ملکولی بیشتر است.
      این نانوذرات قابل استفاده در مطالعات مختلف مثل نمونه های جنسی و جنین شناسی را هم دارد.

  13. سلام می خواستم بدانم امکان تهیه بتاولگاریس جهت نغذیه موش باردار وجود دارد اگر هست برای تغدیه ۱۲ عدد موش په میزان لازم است و هزینه ان چقدر می شود؟

    1. با سلام
      بله تهیه بتا ولگاریس امکان پذیر است
      البته باید مشخص شود گیاه را لازم دارید یا عصاره گیاه رو؟ دوز مصرفی در مطالعه و روزهای مطالعه نیز باید مشخص گردد
      برای کسب اطلاعات دقیق تر و دریافت خدمات مشاوره ای رایگان با شماره های
      ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۷۶ – ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۱ – ۰۲۱۶۶۱۲۱۹۸۳
      داخلی ۱۷ یا ۱۸ تماس بگیرید

  14. با عرض سلام و وقت بخیر
    آیا اندازه گیری میزان تام ترکیبات فنولی و تعیین درصد انواع آن در عصاره حاصل از گیاهان دارویی با خواص آنتی اکسیدانی امکان پذیر هست؟ اگر بله از چه طریق و آیا در شرکت شما چنین خدماتی رو ارائه میشه؟
    ممنون از راهنماییتون

    1. سلام وقت شما هم بخیر
      بله امکان پذیر هست، ابتدا باید ترکیباتی که میخواهید شناسایی شود، در هیستوژنوتک برای اندازه گیری میزان تام ترکیبات از تکنیک HPLC استفاده می شود.

  15. سلام عرض ادب در رابطه با تفسیر نتایج مربوط به رنگ آمیزی pas چطور می شود توسط image j نمودار رسم کرد از چه مسیری ممنون میشم کمک و راهنمایی بفرمایید تشکر.

    1. با سلام و احترام
      رنگ آمیزی پریودیک اسید شیف با نام PAS برای شناسایی موکوپلی ساکارید ها و گلیکوپروتئین ها و گلیکوژن ها برای بافت های مختلف از جمله روده، ریه و معده به کار میرود. در بافت روده حضور گابلت سل ها که مسئول ترشح مخاط در روده هستند با این رنگ آمیزی به رنگ قرمز گلی رنگ دیده می شوند. در ریه نیز ترشحات موجود در کیسه های هوائی یا در دیواره برونشیول ها با این رنگ آمیزی قابل مشاهده می شوند.
      برای درصد گیری یک واکنش خاص در سلول توسط نرم افزار image j، ابتدا سلول و یا منطقه مورد مطالعه واکنش داده شده با رنگ مورد نظر با نرم افزار مشخص شده و سپس نرم افزار نسبت به کل عکس یا تعداد هسته های کل موجود در تصویر، این میزان واکنش را به درصد گزارش می کند.
      برای اندازه گیری مساحت طول پرز روده با نرم افزار image j، ابتدا در قسمت Analyze در منو نرم افزار قسمت Set Scale رفته و اندازه Scale موجود در عکس را ثبت میکنیم و سپس با یکی از قلم های موجود در نرم افزار اطراف پرز را خط میکشیم و سپس به قسمت Analyze قسمت Measure رفته و میزان مساحت اندازه گیری شده را مشاهده میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *